Άγιος Βαλεντίνος 2023

H Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πρόσωπα που ο οίκος Balenciaga λατρεύει και την έχουμε δει να φορά διαρκώς δημιουργίες του γιατί θεωρεί πως είναι ένα brand το οποίο μπορεί να εκπροσωπήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα πόζαρε στο Instagram φορώντας τις μαύρες, loose μπότες του οίκου, ένα σορτάκι του οίκου και ένα μπλουζάκι – δυο κομμάτια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Adidas. Και οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολλές.

Προ λίγων ημερών, μια καμπάνια του οίκου η οποία έδειχνε παιδιά να ποζάρουν με BDSM αρκουδάκια και να “κυκλοφορεί” ένα δικαστικό έγγραφο από μια υπόθεση που αφορά σε παιδική κακοποίηση στο σετ, προκάλεσε τον απόλυτο πανικό στα Social media και πολλοί ήταν εκείνοι που τα έβαλαν και με την Κιμ Καρντάσιαν γιατί δε μιλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η επιχειρηματίας δεν έχει πάρει ακόμη θέση για όσα έχουν συμβεί ενώ ο οίκος μόδας με μια ανάρτηση σε story ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη αναστάτωση και έχει ήδη ξεκιήσει τις νομικές ευθύνες για να αποδωθούν ευθύνες σε εκείνους που παρουσιάσαν κάτι τόσο απαράδεκτο.

Tσέκαρε και αυτά :

Ναταλία Γερμανού : Το “καρφί” στο Twitter

Survivor All Star : Από ποια σεζόν είναι οι περισσότεροι παίκτες