Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι επίσημα χωρισμένοι, καθώς βγήκε το διαζύγιο τους και πλέον θα πρέπει ο πασίγνωστος ράπερ με τις ιδιαίτερες θεωρίες να καταβάλλει ένα συγκεκριμένο ποσό διατροφής γαι το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 πέρασε πολλά! Η Κιμ όπως έχει ισχυριστεί στο ριάλιτι “Keeping Up with The Kardashians” βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλευρό του ράπερ γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί εύκολα τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας του αλλά και το γεγονός πως ταξίδευε διαρκώς και ήθελε να μετακομίσει μόνιμα στο Σικάγο για να βρίσκετα στην πόλη που μεγάλωσε.

Ο 45χρονος Κάνιε και η 42 ετών Κιμ χώρισαν τα “τσανάκια” τους σύμφωνα με το People επίσημα και πλέον η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι “νομικά ανύπαντρη”.

Οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους και θα πρέπει κάθε μήνα να καταβάλλει 200.000 δολάρια ο Κάνιε για τα παιδιά ενώ τα έξοδα που αφορούν σε εκπαίδευση, ασφάλιση αλλά ιατρική περίθαλψη θα χωριστούν στη μέση.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και αυτό θα “ανοιχτεί” για να μοιραστούν τα περιουσιακά στοιχεία όπως ορίζεται και να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Να σου θυμίσουμε πως η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021 μετά από 7 χρόνια γάμου και ενώ είχε ζητήσει να μείνει “μυστικό’ το διαζύγιο της με τον ράπερ, εκείνος επέλεξε να μιλήσει δημόσια για αυτό.

 

Tσέκαρε και αυτά:

Survivor All Star : Τι θα γίνει με τον Χανταμπάκη

Balenciaga : Καταστρέφουν προϊόντα του οίκου