Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας είναι και αυτός με τη σειρά του ένας από τους “χρυσούς” παίκτες του ΜasterChef 2023 και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο που παρουσίασε γιατί είναι ένας μάγειρας ο οποίος ξέρει πως είναι η φιλοσοφία του δρόμου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O μάγειρας εμφανίστηκε στις οντισιόνς του ριάλιτι μαγειρική έχοντας πάει την ευχή της γιαγιάς του και του παππού του και ετοίμασε ένα τηγανητό κανελόνια το οποίο έκανε τα σάλια των κριτών να τρέχουν. Κατάφερε να πάρει η λευκή ποδιά και είναι μέλος της φετινής ομάδας του ΜasterChef.

  • Κωνσταντίνος Κόκκοτας :Βιογραφικό, ηλικία, η κοπέλα του, Instagram και η καταγωγή του

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος κατάγεται από τη Λαμία και έχει από μικρή ηλικία πάθος με τη μαγειρική και προσπαθεί να φέρει νέες γεύσεις στο τραπέζι όλων. Το street food είναι μια μεγάλη αγάπη του και κατάφερε να δημιουργήσει ένα project στο οποίο δείχνει στον κόσμο πως “παντρεύει” την κουλτούρα του fine dining και τη street food.

 

Από παλιά παρακολουθούσε το MasterChef και πάντα ήθελε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι και να ζήσει το όνειρο του. Στο γυμνάσιο αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική και τον ενθουσίαζε η όλη φάση γιατί έβλεπε τα φαγητά της γιαγιάς του την οποία λατρεύει.

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Κωνσταντίνο :

  • Είναι κοινωνικός
  • Είναι δημιουργικός
  • Είναι ευχάριστος

Η σχέση με τον πατέρα του

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο, ο πατέρας του άφησε εκείνος και τον αδερφό του όταν ήταν μικρά και όταν ήταν εκείνος 19 ετών έφυγε από τη ζωή. Μεγάλωσε έχοντας “τρεις” μπαμπάδες, τη γιαγιά του, τον παππού του και την θεία του!

Με τον αδερφό του έχει ιδιαίτερη σχέση καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του και είναι δίπλα του σε όλα.

Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας διατηρεί σχέση με ένα πολύ όμορφο κορίτσι το οποίο είναι στο πλευρό του και την λατρεύει. Όπως και εκείνη, εκείνον.

Είναι πολύ ενεργός στο Instagram οι φωτογραφίες του θυμίζουν αυτές γνωστών instagrammers!

Τσέκαρε και αυτά: