Κορυφαίες ταινίες 2022

Κορυφαίες ταινίες 2022 : Η γνωστή κινηματογραφική πλατφόρμα imBd έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα της με τα έργα τα οποία αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες και τις απόλαυσαν πολύ παραπάνω σε σχέση με άλλα projects.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι κινηματογράφοι κατάφεραν να δουν μια μικρή ανάκαμψη το 2022 καθώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού χαλάρωσαν και έτσι ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ταινίες που ήθελε πολύ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMDb (@imdb)

Τρεις ταινίες της Marvel κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα της πλατφόρμας ενώ είδαμε και ταινίες οι οποίες έχουν ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον να κάνουν την εμφάνιση τους και να κερδίζουν τον κόσμο.

Οι ταινίες που επιλέχθηκαν έχουν καταφέρει να κάνουν υψηλά νούμερα στην πώληση εισιτηρίων ενώ ο κόσμος της εκθείασε στα Social media καθώς ευχαριστήθηκε το περιεχόμενο τους και είδα πράγματα τα οποία του άρεσαν.

Ποιες είναι οι 10 κορυφαίες ταινίες 2022 σύμφωνα με το imbd :

10. «X»

9. «Έγκλημα στον Νείλο»

8. «Τα πάντα όλα»

7. «The Gray Man»

6. «Ο άνθρωπος από το Βορρά»

5. «Black Panther: Wakanda Forever»

4. «Top Gun: Maverick»

3. «Thor: Love and Thunder»

2. «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

1. «The Batman»

Aν είσαι από τα πλάσματα που δεν έχουν δει τις ταινίες, τότε επιστράτευσε μια από τις πλατφόρμες που παρακολουθείς σειρές και διάφορα προγράμματα για να τις δεις!

Πλατφόρμες όπως είναι το Νetflix, το Disney+ και το Amazon Prime φιλοξενούν κάποιες από τις ταινίες, και μπορείς να αράξεις μια μέρα σπίτι και να δεις 2-3 στη σειρά με την παρέα απολαμβάνοντας καλό φαγητό και λίγο κρασί!

Τσέκαρε και αυτά :

Χρώμα του 2023 : Ποιο ανακοίνωσε το Pantone

Ταξίδια 2023 : Οικονομικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις