Κως

Ένα από τα ελληνικά νησιά που αξίζει να επισκεφτείς κάποια στιγμή είναι η Κως! Και θα απολαύσεις πολλές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών σου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων θα σου προσφέρει στιγμές ηρεμίας ενώ υπάρχουν και σημεία όπου θα μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Όλα χρειάζονται όταν κάνουμε διακοπές!

Για να μπορέσεις να βρεθείς στο νησί υπάρχουν δυο τρόποι! Με αεροπλάνο από την Αθήνα ή με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά! Ότι βολεύει τον καθένα!

Υπάρχουν πέντε πράγματα τα οποία πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε και είναι τα εξής:

#1. Πρέπει να επισκεφτείς τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου. Έναν χώρο όπου λατρευόταν ο θεός Ασκληπιός και εκεί δίδασκε ο Ιπποκράτης. Τριγύρω βρίσκεται δάσος και έχει τρομερή θέα στη θάλασσα.

#2.Να πας την παραλία Άγιος Στέφανος! Είναι μια από τις πιο όμορφες του νησιού και βρίσκεται στον κόλπο του Κέφαλου! Είναι πολύ ήσυχα και θα απολαύσεις τις βουτιές σου!

#3.Επισκέψου τις θερμές πηγές που υπάρχουν στο νησί!

#4.Στο δάσος της Πλάκας θα βρεθείς να κοιτάζεις τα παγώνια τα οποία είναι απίστευτα! Βρίσκεται κοντά στην Αντιμάχεια και υπάρχουν πολλά πουλιά τα οποία μένουν στο δάσος!

#5. Πάρε ένα ποδήλατο και κάνε βόλτα γύρω από το νησί! Θα δεις υπέροχα αρχαιολογικά μνημεία και θα ενθουσιαστείς!

Τσέκαρε και αυτά :