Κριός Αύγουστος

Κριός Αύγουστος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που ο μήνας που έρχεται θα σας φέρει μπροστά σε σημαντικές αλλαγές που θα υλοποιηθούν από το φθινόπωρο.

Ο Κριός Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία σχετικά ήρεμη περίοδο, με χαλαρή διάθεση, αλλά θα έχετε σημαντικές εξελίξεις προς τα τέλη του Αυγούστου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τότε θα έχετε προοπτικές για επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, ενώ πιέσεις θα δεχθείτε κυρίως σε θέματα της καθημερινότητάς σας, που δεν πρέπει όμως να σας αγχώνουν τόσο πια. Προς τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα να θυμάστε πως δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας κάτι όμορφο ερωτικό που θα σας κάνει να περάσετε τέλεια.

Θα υπάρχει μία μεγάλη όρεξη για να πετύχετε πράγματα στη ζωή σας που περιμένατε καιρό τώρα. Η κούραση βέβαια και οι απαιτήσεις των ανθρώπων από το περιβάλλον σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μία ένταση. Γενικά θεωρείται μία περίοδος ανάπτυξης και προετοιμασίας για όσα έρχονται.

Ο Κριός Αύγουστους του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία έκρηκτική περίοδο. Οι πρώτες 20 ημέρες του μήνα θα είναι πολύ θετικές με νέες προοπτικές να ανοίγονται στα επαγγελματικά σας, με οικονομικές επιτυχίες που θα σας απαλλάξουν από τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά και με έναν έρωτα που μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα για τα καλά.

Είστε ευλογημένοι αυτό τον μήνα θα πρέπει να ξέρετε! Θα έχετε τη δυνατότητα μίας ξαφνικής συνάντησης και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα σχέση! Θα έχετε βοήθεια από τα άστρα για να κάνετε ένα νέο βήμα στη ζωή σας σαν να γιατρεύετε τις πληγές του παρελθόντος.

Ο Κριός Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του αναστατώσεις, κρίσεις και δυσκολίες. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχει οικονομικά αδιέξοδα και θα δείτε πως κάποιες σχέσεις δεν έχουν την πορεία που εσείς είχατε σχεδιάσει, με αποτέλεσμα να σας φέρει απόγνωση.

Δεν αποκλείεται να έρθει και μία επανασύνδεση, ενώ στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να έρθει και μία επαγγελματική επιτυχία, αλλά πάντα μέσα από δυσκολίες και τρομερή δουλειά. Δεν αποκλείονται να έρθουν εκείνες οι προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες όπου θα μπορέσετε να δείξετε τις απεριόριστες ικανότητές σας. Δεν αποκλείεται να έρθει και μία πολύ ευχάριστη είδηση μέσα από θάλασσα.

Προσοχή στην υγεία σας γιατί δεν αποκλείεται να έρθει η υπερκόπωση.

Τσέκαρε κι αυτό: