Κριός Φεβρουάριος

Κριός Φεβρουάριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια 2024 που θα δείτε αλλαγές να συμβαίνουν μέσα στο μήνα εκείνο, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα.

Ο Κριός Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να στηρίξετε τα όνειρά σας και τα σχέδια σας. Μέχρι τέλος του Μάρτη θα είναι μία περίοδος που θα διώξετε τις ψευδαισθήσεις και να οργανώσετε τα πράγματα που αφορούν στα ταξίδια και την καθημερινότητά σας.

Είναι ένα καθοριστικό διάστημα γιατί θα έχετε φοβερές δυνατότητες για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί να υπάρξουν κρίσεις που θα σας αγχώσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν. Κυρίως προς τα τέλη Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξουν και παρεξηγήσεις με δικά σας πρόσωπα.

Ο Κριός Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι ένα διάστημα που θα ανανεωθείτε και να εκφραστείτε ελεύθερα. Θα αποκτήσετε γνώσεις και ειδικά τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά σας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να νιώσετε υπέροχα και τρομερά τυχεροί, ενώ και τα οικονομικά σας θα ανθίσουν. Για εσάς, ένα φιλικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες σας. Θα υπάρξουν και έξοδα, αλλά θα καταφέρετε να τα φέρετε βόλτα και να πάρετε ανάσα.

Ο Κριός Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα καταφέρει να ηρεμήσετε και να αποκτήσετε ασφάλεια. Θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Θα είναι μία υπέροχη περίοδος αφού η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Θα καταφέρετε επαγγελματικά να κάνετε σημαντικά βήματα και να είστε έτοιμοι για νέες προοπτικές και νέα ανοίγματα. Δεν αποκλείεται να πάρετε μία είδηση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τσέκαρε κι αυτά: