Κριός Σεπτέμβριος

Κριός Σεπτέμβριος: Σοβαρές εξελίξεις έρχονται για τα ζώδια, αλλά για εσάς θα είναι ένα τσικ παραπάνω σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

 

Ο Κριός Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσει μία περίοδο όπου θα μπορέσετε πολλά νέα πράγματα στη ζωή σας και έτσι θα εξελιχθείτε και θα ομορφύνετε τη ζωή σας. Εργασιακές επιτυχίες έρχονται σίγουρα και γενικά θα πρέπει να θυμάστε ότι έρχονται και νέες γνωριμίες.

Μία μοναδική στιγμή για να εκπληρώσετε στόχους και θα κοινωνικοποιηθείτε, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει μία νέα σχέση προς το τέλος του μήνα. Μία περιοδος χαράς και θα νιώσετε ότι θα παρατήσετε οτιδήποτε βρώμικο στη ζωή σας.

Θα κλείσετε υποθέσεις που σας ταλάνιζαν και μία προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε νέα πράγματα.

Ο Κριός Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα βάλετε ρίζες στη ζωή σας κυριως στα επαγγελματικά σας όπου ανοίγονται προοπτικές για σπουδαία πράγματα. Θα υπάρξουν κόντρες αλλά μέσα από αυτές εσείς θα βγείτε νικητές. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

Μοναδική περίοδος για νέα πράγματα και ξεκινήματα. Θα σας χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα και θα περάσετε υπέροχα. Ένα σημαντικό πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας ή επανέρχεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Θα νιώσετε πιο δυνατοί από ποτέ.

Ο Κριός Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μια περίοδο με έντονη δημιουργικότητα. Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μπορέσετε να διαμορφώσετε μια νέα πορεία στη ζωή σας μέσα από γνωριμίες και παλιές επενδύσεις.

Να περιμένετε πως ανθίζει σταδιακά η ζωή σας. Θα είναι μία περίοδος επαγγελματικών επιτυχιών μετά από τόσα στραβά που έχουν συμβεί στα εργασιακά σας τα τελευταία χρόνια. Θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από πολύ δύσκολες καταστάσεις και να κάνετε ένα βήμα επιτέλους στα οικονομικά σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σπύρος Μαρτίκας : Η υπόσχεση στη Βρισηίδα Ανδριώτου