Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στον beauty κόσμο και διαρκώς λανσάρει νέα προϊόντα τα οποία γίνονται ανάρπαστα και viral αφού έχει τεράστιο κοινό το οποίο ακολουθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να λασκάρει ένα νέο προϊόν το οποίο έχει καταφέρει να τραβήξει τα… βλέμματα του κόσμου και ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί δική τη μάσκαρα και είναι η πρώτη για το beauty brand της “Kylie cosmetics”.

Eίναι μια μάσκαρα η οποία θεωρείται vegan, είναι για ευαίσθητα μάτια και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε αλλά χρώματα.

Το βουρτσάκι της μάσκαρα έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ξεκινά να εφαρμόζεται από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες και να δίνει όγκο!

Όλοι περιμένουν να κυκλοφορήσει για να μπορέσουν να τη δοκιμάσουν για να δουν αν όντως λέει αλήθεια η Kylie Jenner καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως να την εφαρμόσει ένας χρήστης.

Η επιχειρηματίας έχει ανακοινώσει πως το 2023 θα βγάλει και άλλα προϊόντα τα οποία θα γίνουν ανάρπαστα αφού πάντα τα επιλέγουν οι followers της!

 

Τσέκαρε και αυτά: