Επεισόδιο 85  Ήρθε η Άνοιξη – Las Estrellas

Η Lucía παίρνει άδεια από το ξενοδοχείο και ο Mariano δεν πηγαίνει στη δουλειά του για να περάσουν μαζί τη μέρα. Η Carla θέλει να μείνει στη σοφίτα της Lucia για να μην βλέπει συνεχώς μπροστά της τον Lucho. Ωστόσο, η Lucía της λέει ότι εκείνη και ο Mariano χρειάζονται κάποια μυστικότητα και την διώχνει από το διαμέρισμά της. Η Carla επιστρέφει στο ξενοδοχείο και ο Lucho υποβάλει την παραίτησή του, αλλά εκείνη δεν το παίρνει σοβαρά.

Η Muñeca λέει στη Virginia ότι ο γιατρός επισκέπτεται συχνά το Ignacio. Η Virginia μιλά με τον γιατρό, αλλά ρωτάει τον Ignacio, ο οποίος δεν της λέει για την ασθένειά του, αλλά μόνο ότι πούλησε το διαμέρισμα. Η Elena φτάνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει την Jasmin. Οι δυο τους έχουν έρθει πάλι κοντά μετά τη συνάντηση στο εξοχικό. Η Flor θυμώνει με την παρουσία της κοπέλας εκεί παρόλο που η Jazmín προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Στο τέλος η Elena φεύγει μαζί με την Jazmín.

Ο Federico συναντά τον Ignacio και ζητά τη βοήθειά του για την αγωγή που υπέβαλε ο δημοσιογράφος. Η Miranda τους βλέπει και θυμώνει με τον Federico που ζητάει βοήθεια από τον Ignacio.

Στο τέλος της ημέρας, η Carla, η Flor και η Miranda διασκεδάζουν μαζί για να ξεχάσουν λίγο τα προβλήματά τους. Ο Lucho, ο Leo και ο Federico κάνουν ακριβώς το ίδιο.