Λέων Οκτώβριος

Λέων Οκτώβριος: Είστε από τα ζώδια που ταλαιπωρηθήκατε τόσο πολύ όλο το διάστημα του καλοκαιριού, αλλά σταδιακά αυτό πρέπει να αλλάξει.

 

Ο Λέων Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα ζήσει ένα μοναδικό μήνα όπου θα έχετε την ευκαρία να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και έτσι να βγάλετε  από πάνω σας ένα τεράστιο βάρος που μέχρι τώρα σας καταρράκωνε την ψυχολογία.

Θα έχετε κάποιες αναποδιές αυτό το διάστημα και αυτό θα έχει να κάνει με τα οικονομικά σας τα οποία θα πρέπει να προσέχετε και να λήξετε οποιαδήποτε παλιά υποχρέωση. Κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας βαρύνουν αλλά μην στεναχώριεστε γιατί μέσα από αυτές θα σας δοθεί ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους και ένας από αυτούς ίσως κρύβει για εσάς έναν μεγάλο έρωτα και μία σταθερή σχέση.

Ο Λέων Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσει κάποιες δύσκολες στιγμές όσον αφορά τα επαγγελματικα μιας και θα αντιμετωπίσετε την έχθρα πολλών ανθρώπων και υπόγειες συμμαχίες. Ωστόσο, εάν διατηρησετε την ψυχραιμία σας και δεν δώσετε μεγάλη σημασία θα δείτε πως αυτοί οι άνθρωποι απλά θα σπάσουν τα μούτρα τους.

Οικογενειακά θέματα επιλύονται, θέματα σπουδών ευνοούνται, ενώ ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται πιο κοντά σε εσάς. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείεται μέχρι το πρώτο δεκαήμερο να υπάρξουν επιστροφές πρώην συντρόφων στη ζωή σας. Να θυμάστε πως εάν δεχθείτε κάποιον πίσω να έχει γίνει για τους σωστούς λόγους, αλλιώς είναι καταδικασμένο.

Ο Λέων Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει μία άκρως κουραστική περίοδο αυτό το μήνα, αλλά στο τέλος να ξέρετε πως θα ανταμειφθείτε, καθώς προβλέπονται σπουδαίες συμφωνίες για εσάς, που θα έχουν αυτή τη φορά και οικονομικό αντίκτυπο. Δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να σας έρθει και άλλη μία οικονομική πρόταση που θα έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά θέλει προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ο έρωτας αναμένεται να ξαναμπεί στη ζωή σας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και για αυτό να θυμάστε να είστε δεκτικοί και όχι τόσο καχύποπτοι. Ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος αναμένεται να ζητήσει τη βοήθειά σας και αυτό ενδεχομένως να σας αγχώσει σε βάθος χρόνου.

Τσέκαρε κι αυτό:

Netflix σειρές : Οι πρώτες εικόνες του Emily in Paris 3