Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό τραγούδι στην πλούσια δισκογραφική πορεία του, το «Μη Την Αγγίζεις», ένα κομμάτι – μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Με το «Μη Την Αγγίζεις», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο καταξιωμένος κι αγαπητός τραγουδιστής, που μέσα από δεκάδες τραγούδια του έχει υμνήσει κάθε γυναίκα, δίνει μουσικά τον τρόπο να φωνάξουμε ένα δυνατό «όχι» στη βία κατά των γυναικών. Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Δαραμούσκας και τους στίχους ο Κώστας Κυρίτσης.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ «Play 2 W.I.N. Celebrity Basketball Game», που διοργάνωσε, για ακόμα μία χρονιά, η W.I.N. Hellas, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, με πλατινένιο χορηγό του event την Panik Entertainment Group.

Ο Λευτέρης Πανταζής, συμμετέχοντας ενεργά και αφιλοκερδώς στη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία, όπως και όλοι οι φίλοι της οργάνωσης που πήραν μέρος στο event, παρουσίασε το «Μη Την Αγγίζεις» στο ημίχρονο του αγώνα, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Τσέκαρε κι αυτά: