Λιονέλ Μέσι

Άλλη μια κατάκτηση σημειώνει ο Λιονέλ Μέσι, μετά την απίστευτη νίκη στο Μουντιάλ 2022 καθώς “έσπασε” το ρεκόρ που είχε το περίφημο “αυγό” του Instagram και η φωτογραφία του με το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου είναι η φωτογραφία που έχει “μοιραστεί” σε πολλούς λογαριασμούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η φωτογραφία του Αργεντινού άσσο μετά τη μεγάλη νίκη στον τελικό είναι αυτή που πήρε τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram και το αυγό πλέον δεν είναι αυτό που βρίσκετα στην κορυφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Περισσότερα από 56 εκατομμύρια likes έχει λάβει η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι και πλέον είναι ο βασιλιάς των social media.

To 2019 ένα αυγό κατάφερε να εκτοπίσει την Kylie Jenner από την κορυφή του Instagram και τα likes pου είχαν συγκεντρωθεί, εντυπωσίασαν ακόμη και τους δημιουργούς του γνωστούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Στο λογαριασμό του αυγού υπάρχει μόνο η εικόνα του και ο λόγος που δημιουργήθηκε ο λογαριασμός ήταν για να πάνε κόντρα σε όλες τις viral εικόνες και να αποδείξουν πως ο κόσμος θα κάνει like σε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Μέσι είναι πλέον ο άνθρωπος ο οποίος όλοι θέλουν να ακολουθούν στα Social media και αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο ο λογαριασμός του.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Υπέροχες φωτογραφίες

Χριστούγεννα 2022 : Στήθηκε δέντρο στο Κίεβο