Λονδίνο

H Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο ερευνά ένα πολύ ιδιαίτερο trend το οποίο έχει ξεκινήσει στα social media καθώς νέοι εισβάλλουν ξαφνικά στα σπίτι ανυποψίαστων πολιτών και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους στην κάμερα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας χρήστης του TikTok δέχτηκε σφοδρή κριτική όταν ανάρτησε ένα βίντεο το οποίο τον δείχνει να μπουκάρει σε ένα σπίτι ακάλεστος μαζί με την παρέα του και αναφέρει στην αρχί “Μπαίνοντας σε διάφορα σπίτια, ας ξεκινήσουμε”.

Σε ένα δεύτερο βίντεο το οποίο έχει διαγραφεί από τα social media, η ομάδα των νεαρών περνά μια μαύρη πύλη, αγνοώντας μια γυναίκα που βρίσκεται σε έναν κήπο και εισβάλλουν μέσα στο σπίτι, παρά τις φωνές.


Η γυναίκα φωνάζει στους νέους να επιστρέψουν στην πύλη και εκείνοι προχωρούν μέσα στο σπίτι. Εκείνη φωνάζει και οι νέοι κοροϊδεύουν τη φωνή της ενώ καταγράφεται όλη η σκηνή.

Η ομάδα των νέων συνεχίζει την εισβολή στο σπίτι και μπαίνουν μέσα καταγράφοντας εικόνες από το μέρος που μπήκαν και έπειτα αποχωρούν όταν ο άνδρας τους λέει πως υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αυτή αναρτά βίντεο στο TikTok και φέρεται να έχουν μπει σε πολλά σπίτια στο Λονδίνο τρομάζοντας τον κόσμο.

Η αστυνομία τους αναζητά και δεν αποκλείεται να γίνουν μηνύσεις για διατάραξη!

Τσέκαρε και αυτά: