Βασίλης Ντάφος
Ηλικία: 24 ετών
Επάγγελμα: Host σε bar-restaurant
Ζώδιο: Παρθένος
Celebrity Crush: Ζόζεφιν

Είναι Πειραιώτης και έχει 2 μικρότερες αδερφές. Εργάζεται ως υποδοχή στο χώρο της εστίασης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως ναυαγοσώστης για περισσότερο από 3 χρόνια. Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η ηθοποιία. Έχει παίξει μικρούς ρόλους σε σειρές στην τηλεόραση και το όνειρό του είναι να παίξει σε παραγωγή του Hollywood.

Βασίλης Ντάφος

Άρα όποιο κορίτσι τον  κατακτήσει ας αρχίσει να ράβεται από τώρα για το κόκκινο χαλί, μην τρέχειω τελευταία στιγμή! Η γυμναστική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του αφού προπονείται σε καθημερινή βάση και όταν δεν βρίσκει το χρόνο πέφτει ψυχολογικά. Είναι πολύ πειθαρχημένος και μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία δύσκολες καταστάσεις.

Απολαμβάνει το φλερτ αλλά δεν έχει βιώσει ακόμη τον πραγματικό έρωτα. Αν στην ερώτηση «Αγάπη, αγαπούλα μου ποιος είναι ο ομορφότερος στη βίλλα» η απάντηση δεν είναι «Εσύ Βασίλη μου» τότε η απόρριψη είναι δεδομένη καθώς ο Βασίλης απολαμβάνει να ακούει πόσο όμορφος είναι. Θεωρεί δυνατό του σημείο τα μάτια του και το σώμα του και έρχεται στο Love Island γιατί του αρέσει να τον διεκδικούν τα κορίτσια…

Τσέκαρε κι αυτό:

ΑΝΤ1+: Οι πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές που έρχονται