Lupita Nyong’o

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Lupita Nyong’o, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πολύ hot ονόματα του Χόλυγουντ και διακρώς δέχεται προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε νέες ταινίες! Εκείνη, όμως, κάνει επιλεκτικά πράγματα και φροντίζει να στέλνει πολύ δυνατά μηνύματα μέσω των social media!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Δεν είναι λίγες οι celebrities του παγκόσμιο jet set που έχουν επιλέξει να κάνουν extreme κουρέματα και χρώματα στα μαλλιά τους! Ωστόσο, λίγες είναι εκείνες που έχουν διαλέξει να πάρουν την ξυριστική μηχανή και να αφήσουν γυμνό το κεφάλι τους! Και μια από αυτές είναι η Lupita Nyong’o,η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαραισμό στο Instagram την πρώτη της εικόνα με ξυρισμένο κεφάλι!

Η ανάρτηση της έχει λάβει πολλά likes και σχόλια, με τους περισσότερους followers να έχουν ενθουσιαστεί με την νέα εμφάνιση της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo)

Η ηθοποιός αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της και είναι ενθουσιασμένη με το νέο look της καθώς νιώθει πιο δυναμική από ποτέ και πολύ χαρούμενη!

Η αλήθεια είναι, πως το νέο look είναι πολύ ροκ και της ταιριάζει καθώς διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο με δυνατά χαρακτηριστικά! Επομένως, και χωρίς μαλλιά είναι απλά εκθαμβωτική!

Τσέκαρε και αυτά: