Madonna

Η Madonna είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τις τελευταίες μέρος καθώς η κατάσταση της υγείας δεν είναι καλή εξαιτίας μιας σοβαρής λοίμωξης και νέες πληροφορίες βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας διαρκώς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το Radar Online, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και για να μπορέσουν να την επαναφέρουν στη ζωή οι ειδικοί, χρειάστηκε να γίνει ένεση με ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών ή έχουν σηπτικό σοκ.

Το Narcan φέρεται να χορηγήθηκε στη Madonna επειδή υπέστη σηπτικό σοκ και δεν υπάρχει κάποια αναφορά για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Μαντόνα η οποία βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.

Η βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους μάνατζερ της και στην οικογένεια της και η ίδια προσπαθεί να αναρρώσει και παραμένει κλινήρης.

Aκόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την υγεία της και όλοι οι θαυμαστές δε σταματούν να της στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση και η παγκόσμια περιοδεία έχει αναβληθεί.

Τσέκαρε και αυτά: