Madonna

Έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί όλο και περισσότερο η Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας και αυτή τη φορά απαθανατίστηκε σε συναυλία της Beyonce η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η βασίλισσα της ποπ έχει αποφασίσει να μην το βάλει κάτω και θέλει να πάρει ξανά τη ζωή της στα χέρια της, για να μπορέσει να κάνει την καθημερινότητα της καλύτερη!

Η 64χρονη Madonna μετά τη σοβαρή λοίμωξη που υπέστη και την οδήγησε στο νοσοκομείο, ξεκουράστηκε στο σπίτι της και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις για να διασκεδάσει!

Όταν η Beyonce πληροφορήθηκε πως η Μαντόνα βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που παρακολουθούν τη συναυλία, θέλησε να γνωστοποιήσει την παρουσία της στον συναυλιακό χώρο και φώναξε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού “You won’t break my soul”, “Ένα μεγάλο ζήτω για τη βασίλισσα, Μαντόνα, σ’ αγαπάμε”.

 

H τραγουδίστρια παρακολούθησε τη συναυλία παρέα με φίλους και επέλεξε να φορέσει μαύρα ρούχα και να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω της! Προσπαθεί με αργά και σταθερά βήματα να ανακάμψει και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται την προετοιμασία για την παγκόσμια συναυλία της!

Τσέκαρε και αυτά: