MadWalk 2023

Ολοκληρώθηκαν τα MadWalk 2023 και πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή και να τραγουδήσουν, είτε δικά τους κομμάτια, είτε άλλων καλλιτεχνών και γνωστοί σχεδιαστές απουσίασαν τις δημιουργίες τους μπροστά σε κόσμο ο οποίος δεν μπορούμε να πούμε ότι αντικατοπτρίζει τους fashion people που βρίσκοντα σε περιοδικά μόδας και ασχολούνται με τη μόδα, γιατί είναι η δουλειά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί instagrammers, TikTokers, και πρόσωπα της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρών στις πρώτες σειρές του λαμπερού – κατά τα άλλα event – αλλά η απουσία των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τη μόδα ήταν φανερή. Μάλλον δεν κλήθηκαν οι άνθρωποι γιατί είναι σημαντικότερο να εμφανιστούν τα πρόσωπα στο Instagram παρά να γραφτεί μια άποψη για τα ρούχα των Ελλήνων σχεδιαστών.

Ωστόσο, το κόκκινο χαλί υποδέχτηκε πρόσωπα τα οποία έβαλαν τα καλά τους και εμφανίστηκαν στο event!

O Good Job Nicky, ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο κάνει πάντα ιδιαίτερες στιλιτισκές προτάσεις φόρεσε ένα total black σύνολο και τα μαλλιά ήταν για μια ακόμη φορά μπλε! Ήταν αρκετά περίεργο το look στα μαλλιά του αλλά ότι και να κάνει αυτό το αγόρι είναι εντυπωσιακό! Οπότε, έχει προς το παρόν συγχωροχάρτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Rapti (@nadia_rapti)

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η κατάξανθη Καλομοίρα η οποία τραγούδησε το εμβληματικό τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε “Diamonds are a girls best friend” και ήταν εξαιρετική καθώς έχει αυτό το νάζι και την τσαχπινιά που χρειάζεται!

Το “ΣΟΚ” της βραδιάς ήταν πώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης κουβάς – ως “άνδρες με τα μαύρα” που ετοιμάζονται να κατατροπώσουν κάθε εξωγήινοι μορφή – αποκάλυψαν το νέο τους ντουέτο το οποίο φέρει τον τίτλο … “ΣΟΚ”. Δυο πολύ ωραία αγόρια χόρεψαν στη σκηνή και τραγούδησαν.

O Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού που δεν αποκαλύπτουν πώς είναι ζευγάρι λες και είναι κακό να το πει κάποιος δημόσια αλλά δίνουν “τροφή” για να ασχολείται όλο το TikTok μαζί τους – θα μου πεις βέβαια, είναι δικαίωμα τους –  εμφανίστηκαν στη σκηνή, ο ένας με τραγούδι και η μια για πασαρέλα, ενώ η Τάμτα έφρε πάλι μια σύχρονη εικόνα στη σκηνή ως μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι.. υβρίδιο!

Έλλη Κόκκινου, Δήμος Αναστασιάδης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, και άλλοι καλλιτέχνες τραγούδησαν επίσης για γνωστούς σχεδιαστές και η βραδιά κύλησε σχετικά ομαλά αλλά μη φανταστείς και κάτι τρελό!

Περισσότερες mainstream φιγούρες από τα Social media στις θέσεις που ίσως καλό θα ήταν να κάθονται σημαντικά πρόσωπα της μόδας, ωραίες δημιουργίες (έχουμε εξαιρετικούς σχεδιαστές) και μια πολύ εντυωσιακή Μαριέττα Χρουσαλά!

Το καλύτερο ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση η οποία τραγούδησε το νέο της κομμάτι ενώ διασκέδασε τον κόσμο με άλλες επιτυχίες της.

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά :

Πάρτι στην Αθήνα : Τι να κάνεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Survivor All Star : Ποιος παίκτης θέλει να “εξιλεωθεί”