Μαγαζιά Πειραιάς: Αν δεν έχεις αρχίσει να λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν πως ο Πειραιάς γίνεται «δύναμη» στον κόσμου του φαγητού και γενικότερα της εστίασης, τότε μάλλον δεν έχεις επισκεφτεί μαγαζιά όπως το Jackaroo.

Τρεις φίλοι, που λες κίνησαν προς την οδό Σωτήρος Διός 45, με σκοπό να βρουν το μαγαζί Jackaroo και αν δοκιμάσουν επιτέλους ένα δημιούργημα που ακούει στο όνομα «Mega sandwich» και καταλαβαίνεις πως όπου παίζει κάτι μεγάλο πρέπει να το δοκιμάσουμε για να μας φύγει η απορία και να τα πούμε σε εσένα.

Βρεθήκαμε στο μαγαζί, όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να καθίσει μέσα αλλά και έξω (άτιμος αντικαπνιστικός νόμος). Τα βήματα που κάνεις είναι απλά!

1.Τσεκάρεις το μενού

2.Παραγγέλνεις στο παράθυρο όπου βρίσκεται ένα άτομο με καλή διάθεση να σε εξυπηρετήσει.

3.Περιμένεις στο επόμενο παράθυρο να ακούσεις τον αριθμό σου και παίρνεις την παραγγελία σου και απολαμβάνεις.

Η λέξη «απολαμβάνεις» δε χρησιμοποιήθηκε τυχαία να ξέρεις!

Διαλέξαμε το Mega Beef και το Super Cheesesteak με μοσχάρι και αφού καθίσαμε για 10 λεπτά περίπου και είπαμε κάποιες κουβέντες, ακούσαμε το νούμερα μας και μείναμε «παγωτό».

Το Super cheesesteak είναι ένα sandwich το οποίο περιέχει ψιλικομμένο κρέας της επιλογής σου, μανιτάρια, τσένταρ σως, σωταρισμένο κρεμμύδι, μαγιονέζα και πράσινη πιπεριά και πρέπει να σου πω πως ήταν εξαιρετικό.

Πάμε τώρα στο Mega Beef! Ω!θεοί του Ολύμπου! Μιλάμε για ένα πράγμα τεραστίων διαστάσεων με ένα κάρο πατάτες, 5 μπιφτέκια, 3 αυγά εξαιρετικά τηγανισμένα, τσένταρ, μπέικον και σως (μαρούλια και τομάτες εννοούνται). Τα λόγια είναι περιττά! Δυο άτομα το καταβροχθίζουν άνετα και στις μεγάλες πείνες μπορεί να το «δαμάσει» και κάποιος μόνος του.

Το συγκεκριμένο sandwich 30 εκατοστών παρακαλώ πολύ, είναι σίγουρα value for money καθώς έχει πολύ καλή τιμή για αυτό που είναι και είναι εξαιρετικά χορταστικό.

Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα και κανόνισε άμεσα να πας με τους φίλους σου! Θα γίνει «μάχη» και αυτό στο υπογράφω! Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο Jackaroo (Μαγαζιά Πειραιάς), θα δοκιμάσουμε σίγουρα το Mega fried chicken και μάλλον θα ερωτευτούμε ξανά.

Τσέκαρα το Facebook page to Jackaroo και δες και άλλες φωτογραφίες!