Μαρία Χατζηστεφανή

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι μια νέα γυναίκα η οποία μας συστήνεται μέσω του Dragon’s Den αλλά όσοι ασχολούνται με τη beauty βιομηχανία ξέρουν πολύ καλά το όνομα της και τι κάνει τόσα χρόνια για να ομορφαίνει τις γυναίκες.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία κάνει χαμό τα τελευταία 20 χρόνια με τα καλλυντικά της και έχει καταφέρει να κάνει δουλειές μέχρι και με την οικογένεια Kardashian-Jenner. Θεωρείται τρομερά επιτυχημένη στο χώρο της και είναι μια επιχειρηματίας – πρότυπο στον κόσμο της ομορφιάς.

  • Μαρία Χατζηστεφανή :Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή, η Kylie Jenner, Instagram και η εταιρεία της

H Μαρία Χατζηστεφανή δεν έχει αποκαλύψει την ηλικία της (και καλά κάνει αν δε θέλει). Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και πέρασε ιδιαίτερα παιδικά χρόνια.

Η επιχειρηματίας σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και έπειτα έκανε σπουδές στην Αμερική στο πανεπιστήμιο Columbia. Μετακόμισε στο Λονδίνο και δούλεψε για τράπεζα επενδύσεων αλλά πάντα ήθελε να κάνει κάτι στο χώρο της ομορφιάς. Εργάστηκε ως beauty editor για γνωστό περιοδικό αλλά δεν άργησε να έρθει η στιγμή για να κυνηγήσει το όνειρο της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ίδρυσε το 1999 την εταιρεία καλλυντικών “Rodial” με best seller προϊόν την κρέμα από ρόδι που δημιουργούσε η γιαγιά της και έτσι εντόπισε το κενό που υπήρχε στην αγορά.

Τα προϊόντα της εταιρείας της κατάφεραν να μπουν στα καταστήματα 35 χωρών – Χάροντς, Σέλφμπριτζες, κ.α – ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες της παγκόσμιας showbiz όπως η Σιένα Μίλερ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Βικτόρια Μπέκαμ που τα επιλέγουν.

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις

    • Λατρεύει τα ταξίδια
    • Δουλεύει πολύ
    • Λατρεύει τη μόδα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Hatzistefanis (@mrsrodial)

  • Η οικογένεια των Καρντάσιαν και η φωτογραφία με την Kylie Jenner

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι μια σούπερ μοδάτη γυναίκα η οποία λατρεύει τα μίνιμαλ looks και τις designer τσάντες! Έχει καταφέρει να έρθει κοντά με πολλές celebrities και έχει συνεργαστεί με την οικογένεια των Καρντάσιαν-Τζένερ για χάρη των προϊόντων της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Hatzistefanis (@mrsrodial)

Με την Kylie Jenner γνωρίστηκε όταν η νεαρή influencer ήταν 17 ετών ενώ έχουν φωτογραφηθεί και άλλα μέλη της εταιρείας της με τα προϊόντα της.

  • To Instagram

Η επιχειρηματίας μετρά περισσότερους από 800Κ followers στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και επιλέγει να αναρτά πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή της ενώ παραδίδει μαθήματα στιλ με όσα επιλέγει να φορέσει.

Έχει γράψει δυο βιβλία που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και παράλληλα θεωρείται μια διεθνώς επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Τσέκαρε και αυτά: