Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για διάφορα θέματα που αφορούν στη ζωή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον γυναικολόγο σύντροφο της και πας κάποια στιγμή μπορεί να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο”.

Στη συνέχεια της κουβέντας που είχε με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου λέγοντας:

“Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα”. 

Τσέκαρε και αυτά: