Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μια παίκτρια του Survivor All Star η οποία έχει δώσει τον καλύτερο της εαυτό στα αγωνίσματα! Όμως, ακούγονται πολλά σχετικά με το γεγονός πως έχει φτάσει στην τελική τετράδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για μια ακόμη φορά για όλα όσα έχουν γίνει στο παιχνίδι και κάνοντας τις δικές του σκέψεις, θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα προκαλέσουν σίγουρα ερωτήματα!

Σύμφωνα με τον φαρμακοποιό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέρεται να έφτασε στην τελική τετράδα βάσει μιας συμφωνίας η οποίας μπορεί να έγινε και πιστεύει πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή αδικήθηκε.

“Εγώ δεν περίμενα να φτάσει η Μαριαλένα στην τετράδα του “Survivor All Star”. Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά, γιατί έγινε μία συμφωνία τελευταία στιγμή, η οποία δίχασε και στεναχώρησε. Αυτή η συμφωνία έφερε τη Σταυρούλα κοντά μας, ενώ θα έπρεπε η Σταυρούλα να είναι εκεί μέσα. Εγώ στη θέση του Σάκη θα έκανα συμφωνία με τον Μπόγδανο και τη Σταυρούλα για να προχωρήσω. Κι αν ο Σάκης έπαιζε δίκαια αυτό έπρεπε να κάνει. Στενοχώρησε τον κόσμο με το να κάνει στρατηγική με τον χειρότερο εχθρό του”.

 

Tσέκαρε και αυτά: