Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα κορίτσι το οποίο λατρεύει την οικογένεια της και επιλέγει πολύ συχνά να μοιραστεί στιγμές της στα Social media όπου μας συστήνει τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον της!

Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star θέλησε να κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το ζευγάρι στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία! Και δεν είναι άλλο από τη γιαγιά της και τον παππού της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανάρτησε μια φωτογραφία των παππούδων της σε Instagram story και έγραψε:

“Ψυχούλες μου! Γιαγιά και παππούς. Οι αδυναμίες μου. Η ηρεμία και γαλήνη που μου προσφέρουν όταν πηγαίνουν, αξία ανεκτίμητη”. 

Τόσο η All Star, όσο και ο σύντροφος της, Σάκης Κατσούλης, επιλέγουν να περνούν χρόνο με τις οικογένειες τους γιατί τους στερήθηκαν για αρκετούς μήνες λόγω της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο!

Η φωτογραφία είναι πολύ γλυκιά και μας υπενθυμίζει πως η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα ενώ όσο χρόνο περνάμε με έναν άνθρωπο που έχουμε επιλέξει στη ζωή μας, γινόμαστε καλύτεροι και έχουμε έναν συνοδοιπόρο στη ζωή!

Μάλλον αυτό θέλει να έχει στη ζωή της και η Μαριαλένα!

Τσέκαρε και αυτά: