Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών, καθώς η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, έπαθε που τρέμουν όλες οι γυναίκες το βράδυ της Ακολουθίας. Έπιασαν τα μαλλιά της φωτιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φιλούσε τον Ιερό Σταυρό που κρατούσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πλησίασε ένα κερί και “άρπαξε” το μπροστινό μέρος των μαλλιών της, φωτιά.

Όταν ένας ιερέας ο οποίο βρισκόταν στο πλευρό του Ιερώνυμου, είδε το περιστατικό, αμέσως άπλωσε το χέρι του και με μια κίνηση εξαφάνισε τη φωτιά από τα μαλλιά της πολιτικού η οποία ήταν απόλυτα ψύχραιμη.

Τσέκαρε το στιγμιότυπο στο 1:09:00

Κατά τη διάρκεια της Ανάστασης, πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν ένα χτένισμα το οποίο δεν αφήνει τα μαλλιά να ακουμπούν τους ώμους διότι φοβούνται πως θα πιάσουν φωτιά επειδή το πλήθος είναι συγκεντρωμένο στην εκκλησία και όλοι κρατούν τις αναμμένες λαμπάδες τους.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου, παρόλο που δεν ήταν με το πλήθος, έπαθε το ατύχημα που τρέμουν όλες οι γυναίκες στην Ανάσταση και ευτυχώς δεν έπαθε μεγάλη ζημιά αφού την “έσωσε” ο ιερέας.

Θέλει μεγάλη προσοχή!

 

Τσέκαρε και αυτά: