Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνις και με τα τραγούδια της έχει καταφέρει να αγαπηθεί από πολύ κόσμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια και δημιουργός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” με τους Θανάση Αναγνωστόπουλου και Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μίλησε για τη ζωή της!

Πολλές φορές έχουμε ακούσει την τραγουδίστρια να αναφέρεται στον αδερφό της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία αλλά για πρώτη φορά αποκάλυψε πως έχει και μια μικρότερη αδερφή!

Οι γονείς της Μαρίνας Σάττι χώρισαν όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία η υπέροχη δημιουργός, και ο πατέρας της αποφάσισε να παντρευτεί ξανά και να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια! Και έτσι, η τραγουδίστρια απέκτησε ένα ακόμη άτομο το οποίο θα αποκαλούσε “αδερφή”.

“Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδεrφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες”.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να δίνει λίγες συνεντεύξεις, αλλά όταν τις δίνει ξέρει τι πρέπει να πει και πως να μιλήσει!

Τσέκαρε και αυτά :