MasterChef 2022

MasterChef 2022: Χιλιάδες υποψήφιοι, εκατοντάδες συνταγές, δεκάδες audition και δοκιμασίες!

Μόνο 24 όμως κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα της κουζίνας του Masterchef 2022! Οι 24 καλύτεροι μάγειρες ξεκινούν το ωραιότερο ταξίδι για την κατάκτηση της μαγειρικής κορυφής!

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου MasterChef 2022 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00. Από την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 17:45

Ποιοι είναι οι 24 υποψήφιοι MasterChef 2022;

Στάθης, 31 ετών (Ταπραντζής)

Δωρικός, ήρεμος και σίγουρος μαγειρικά για τον εαυτό του, κατάφερε να πάρει το golden pin από τον Πάνο Ιωαννίδη. Ο Στάθης, με καταγωγή από το Αγρίνιο, δηλώνει έτοιμος να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, αφιερώνοντας κάθε επιτυχία του στις κουζίνες του MasterChef 2022 στη σύζυγο αλλά και στη νεογέννητη κορούλα του. Υποστηρίζει πως είναι και «αρχηγός» και «στρατιώτης» την ίδια στιγμή. Δεν φοβάται και είναι έτοιμος να δεχθεί τα σχόλια των κριτών αφού γνωρίζει πως χρειάζεται μεθοδικότητα και λίγα λόγια στις κουζίνες.

Βασιλική, 47 ετών (Δροσάτου)

Χωρίς καμία εμπειρία σε επαγγελματικές κουζίνες, η Βασιλική κατάφερε να πάρει το golden pin από τον Σωτήρη Κοντιζά και αφήνει προς το παρόν την επιχείρηση της στο χώρο της ομορφιάς με ένα και μοναδικό στόχο : να κατακτήσει μαγειρικά τις καρδιές και τα στομάχια των κριτών με τα πιάτα της. Δηλώνει πως δεν φοβάται την αποτυχία και πως είναι έτοιμη να αποδείξει σε όλους πως επάξια κέρδισε από νωρίς μια θέση στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022.