MasterChef 2023 νικητής

MasterChef 2023 νικητής: Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας ήταν οι δυο μάγειρες οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής και μόνο ένας κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και να στεφθεί ο νέος Έλληνας masterchef!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος Τράκας ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό και η Μαρία Μπέη η οποία επέστρεψε ως “Εισβολέας” ήταν τα δυο πρόσωπα που κλήθηκαν να περάσουν μια σειρά δοκιμασιών για να μπορέσουν να φτάσουν στο τέλος. Στο τελευταίο μέρος του διαγωνισμού, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο πιάτο το οποίο δημιούργησε ο γνωστός σεφ από την Ισπανία, Quique Dacosta, o oποίος θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος στην παγκόσμια γαστρονομία.

Ο διάσημος σεφ δημιούργησε ένα πιάτο το οποίο θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν μια “ωδή” στην τομάτα και είδαμε 12 με 16 τεχνικές οι οποίες είναι πολύ δύσκολες! Αλλά οι δυο σεφ τα κατάφεραν παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν!

Οι δυο μάγειρες οι οποίοι είχαν βρεθεί τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη για να περάσουν κάποιες δοκιμασίες, είχαν μεγάλη αγωνία αλλά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το απαιτητικό πιάτο αντιγραφής το οποίο ήταν και το τελευταίο για αυτή τη σεζόν!

Ο Ισπανός σεφ μαζί με τους κριτές του MasterChef, βαθμολόγησαν αυτά που δοκίμασαν και οι φάκελοι σφραγίστηκαν! Και ο νικητής “κλείδωσε”!

Σε live μετάδοση είδαμε τους κριτές να καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό, να μιλούν με πολύ όμορφα λόγια για τους παίκτες και να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν το όνομα εκείνου που θα στεφόταν MasterChef 2023 νικητής!

Ένα ήταν το πρόσωπο που κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος! Και ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2023 είναι… η Μαρία Μπέη!

Το νέο πρόσωπο που εκπροσωπεί τον διαγωνισμό μέχρι την επόμενη φορά ανακοινώθηκε και έτσι κλείνει ο 7ος κύκλος!

Tσέκαρε και αυτά: