Masterchef 2023

Πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα δούμε στο MasterChef 2023 και οι παίκτες που θα βρεθούν στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star ετοιμάζονται για πράγματα που δεν περιμένουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Breakfast” πολλά είναι τα πράγματα που θα γίνουν και μια νέα συνθήκη θα κάνει την εμφάνιση της καθώς οι “Εισβολείς” θα μπουν στο παιχνίδι και θα κάνουν “άνω-κάτω” το παιχνίδι.

Οι “Εισβολείς’ θα είναι παίκτες οι οποίοι μας έρχονται από τους προηγούμενους κύκλους και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Μέ κάποιον έντεχνο τρόπο θα προσπαθήσουν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 2023 και να διεκδικήσουν μια θέση στο παιχνίδι.

“Έχουμε δύο νέα πράγματα, τις λευκές ποδιές και τις μαύρες. Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν τη λευκή ποδιά από τη δοκιμασία, περνάνε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Όμως, η μεγάλη ανατροπή είναι η λέξη που θα πω τώρα. Οι εισβολείς”, αναφέρθηκε στην εκομπή.

Οι παλιοί παίκτες οι οποίοι είναι πολύ αγαπητοί, θα μπουν με κάποιο τέχνασμα και ίσως να προσπαθήσουν να αλλάξουν όλη τη ροή του παιχνιδιού και τη στρατηγική που ενδεχομένως να έχουν αναπτύξει οι παίκτες.

Τσέκαρε και αυτά: