Μαύρο Ρόδο

Η σειρά “Μαύρο Ρόδο” έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπητές της φετινής σεζόν και ο κόσμος απολαμβάνει κάθε επεισόδιο καθώς οι ιστορίες των χαρακτήρων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος υποδύεται τον Σταυρίνο ο οποίος ερωτεύεται τη γυναίκα του αδερφού του και ξαφνικά πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” για το ρόλο του και φαίνεται πως έκανε ένα μικρό σπόιλερ καθώς σε ερώτηση που αφορά στο πρόσωπο που μπορεί να προκάλεσε τον ξυλοδαρμό απάντησε αινιγματικά:

“Δεν το ξέρει ακόμη. Νομίζω ότι μάχεται μέσα του. Άλλοτε το πιστεύει άλλοτε όχι. Η ενοχή του Σταυρίνου επειδή ήταν με τη γυναίκα του, τον κάνει να είναι το θύμα της όλης υπόθεσης. Είναι πιθανό να κρύβεται ο αδελφός και πίσω από τον πρόσφατο ξυλοδαρμό μου”.

Ο ηθοποιός που παίζει στη σειρά “Μαύρο Ρόδο” χρειάστηκε για τις ανάγκες του ρόλου του να καθίσει σε αμαξίδιο και θυμήθηκε μια δική του ιστορία που συνέβη στο παρελθόν και “ξύπνησαν” μνήμες.

“Όταν κάθισα στο αμαξίδιο μου ήρθαν και δικές μου αναμνήσεις από το ατύχημά μου. Στη δουλειά προσπαθώ να βάλω τις αναμνήσεις μου από κάτι και να τις προσαρμόσω στη σκηνή. Ειδικά σε κάποιες σκηνές που κάναμε σε ένα χειρουργείο με κάποιες αποτυχημένες επεμβάσεις, ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν μου και ήταν ανατριχιαστικό. Ήξερα ότι θα περπατήσω όταν έπαθα το ατύχημα, το πάλευα και μόνος μου για ένα χρόνο. Πολλές φορές βοηθά η πίστη “. 

Τσέκαρε και αυτά: