Messi

Ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ 2022 και ο Messi κατάφερε με την ομάδα της Αργεντινής να σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο κάτω από τον ουρανό της Ντόχα, στο Κατάρ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ αλλά και σε πλατείες όπου είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Αργνετινής και Γαλλίας στο πλαίσιο του τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι φάσεις του αγώνα ήταν έντονες, οι στιγμές συγκλονιστικές και ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο έληξε με 4-2 στα πέναλτι, αφού ο Εμπαπέ κατάφερε να ισοφαρίσει σε χρόνο ντετέ!

Η αγωνία ήταν τεράστια καθώς η Αργεντινή φάνηκε να προηγείται από νωρίς με 2 γκολ αλλά ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας κατάφερε να ματσάρει στα ίσια την Αργεντινή και να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι.

Η Εθνική Αργεντινής κατάφερε να στεφθεί για τρίτη φορά νικήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε για πρώτη φορά να ανέβει στο βάθρο και να φιλήσει το έπαθλο προτού το παραδώσει στους συμπαίκτες του.

Ο Messi ήταν αυτός που παρέλαβε το έπαθλο από τα χέρια του Τζιάνι Ινφαντίνο και για μια ακόμη φορά η Αργεντινή βρίσκεται στην κορυφή!

Στην Αργεντινή έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος και πανηγυρίζουν στους δρόμους, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως βρίσκονται στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Τσέκαρε και αυτά :

ERTFLIX : 8 ταινίες μικρού μήκους που πρέπει να δεις

Περίεργα : Η χρυσή κάρτα των Μcdonalds