Μετρό Θεσσαλονίκης
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από βίντεο του thestival.gr

Σαν ψέμα φαίνεται σε όλον τον κόσμο πως άνοιξε το μετρό Θεσσαλονίκης και οι πολίτες της αγαπημένης συμπρωτεύουσας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο έργο στο πλαίσιο μιας ξενάγησης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το thestival.gr οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους του σταθμού “Παπάφη” στο πλαίσιο του φετινού “ΟPEN HOUSE THESSALONIKI 2022” και ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει πως το “αστείο” είναι πλέον πράγματικότητα.

Όσοι βρέθηκε στο νέο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους αλλά και να γνωρίσουν τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών που προσπάθησαν μετά από πολύ καιρό να παραδώσουν ένα έργο το οποίο θα θεωρείται ένα “κόσμημα” για την πόλη.


Οι πολίτες καθώς περίμεναν να αντικρίσουν τον πρώτο συρμό να κάνει την εμφάνιση τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό και στο βίντεο ακούγεται η ατάκα “Πλάκα κάνεις” και όλοι συνειδητοποίησαν πως το αστείο έλαβε τέλος και πλέον το μετρό θα γίνει μέρος της καθημερινότητας τους.

Ο 7ος σταθμός της βασικής γραμμής του μετρό είναι ο “Παπαφή” στην κατεύθυνση προς το νέο σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο σταθμός βρίσκεται στην συμβολή της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και των οδών Συμεωνίδη και Παπαφή.

Ο συρμός αναμένεται να διέρχεται από τον σταθμό ανά κατεύθυνση κάθε 1,5 λεπτό περίπου και στο βαγόνι χωρούν συνολικά 450 επιβάτες.

Το εισιτήριο θα κοστίζει όσο ένα κανονικό εισιτήριο, δηλαδή περίπου 0,90 λεπτά!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα Σταύρος Νιάρχος : Πότε ξεκινούν οι γιορτές

Θεραπεία μεταστροφής : Θα απαγορευτεί στο Βέλγιο