Μορτασία

Ένα πρόσωπο το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει στον φετινό κύκλο του “My Style Rocks” είναι η Μορτασία. Και τόσο το στιλ της, όσο και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας θα προκαλέσουν το ενιδαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To κορίτσι με τη dark αισθητική αποφάσει να μπει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και από το πρώτο επεισόδιο θα τη δούμε να εμφανίζεται με ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ το οποίο θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις καθώς ο κορσές της είναι απλά μοναδικός.

Μορτασία – Βιογραφικό, Instagram, η Αναστασία Μορτοπούλου, ηλικία, καταγωγή, επάγγελμα

Η Αναστασία Μορτοπούλου (είναι το πραγματικό όνομα της Μορτασίας) είναι 24 ετών και μεγάλωσε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε στα Ιωάννινα για σπουδές και πλέον μένει στην Αθήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mortasia (@mortasiaaa)

Αποφάσισε να εργαστεί σε μια βιοτεχνία ρούχων έτσι ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τον μαγευτικό κόσμο της ραπτικής διότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το σχέδιο μόδας και να γίνει μια σχεδιάστρια που θα δημιουργεί ανατροπές.

Η μόδα για εκείνη πρέπει να προκαλεί τον κόσμο και δεν σημαίνει πως όλα τα πράγματα γύρω μας πρέπει να είναι όμορφα για να είναι ανατρεπτικά και ιδιαίτερα.

Το στιλ της και ο χαρακτήρας της

Η Μορτασία θεωρεί πως είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, ευαίσθητη, δυναμική ενώ αναφέρει πως είναι παράλληλα στην κοσμάρα της και πως είναι απότομη! Μάλιστα, όταν κάτι δεν της αρέσει φαίνεται αρκετά σνομπ και δεν μπορεί να το κρύψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mortasia (@mortasiaaa)

Αγαπημένοι σχεδιαστές της είναι ο αμφιλεγόμενος Rick Owens, η Vivienne Westwood και ο ράπερ Kanye West!

Της αρέσει να στηρίζει Έλληνες σχεδιαστές οι οποίοι είναι ανερχόμενο στο χώρο ενώ δεν θεωρεί πως πρέπει να καταφεύγουμε στα fast fashion brands ως την εύκολη λύση! Αλλά ορισμένες φορές είναι αναπόφευκτο!

Το My Style Rocks και το Instagram

H Μορτασία μπαίνει στο ριάλιτι μόδας διότι θέλει να δείξει στον κόσμο πως το στιλ της μπορούν να το καταλάβουν και πως είναι μια αντισυμβατική επαναστάτρια η οποία διαφέρει

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mortasia (@mortasiaaa)

Στο Instagram μετρά 4.907 followers και διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο προφίλ!
Τσέκαρε και αυτά: