Μπαράκ Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πρώην προέδρους των ΗΠΑ και ακόμη απασχολεί τον κόσμο με τις κινήσεις που κάνει και με τα διάφορα tours του με σκοπό να προωθήσει τα βιβλία του.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Tucker Clarson ισχυρίζεται πως ο πρών πρόεδρος της Αμερικής και σύζυγος της Μισέλ Ομπάμα, έκανε σεξ με άνδρες στο παρελθόν και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο κρακ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για μια ακόμη φορά υποστηρίζει τις κατηγορίες του Larry Sinclair ο οποίος κατηγόρησε τον Ομπάμα πως κάπνιζε κακαΐνη προτού κάνουν σεξ το 1999.

Οι κατηγορίες οι οποίες γιγαντώθηκαν όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην κούρσα των αμερικανικών εκλογών, σώπασαν καθώς πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για ψέμματα προκειμένου να βλάψουν την εκλογή του στην προεδρία.

Ο παρουσιαστής είπε πως είναι πολύ ξεκάθαρο πως ο πρώην πρόεδρος είχε μια σχέση με έναν άνδρα και πως τα μίντια σώπασαν διότι η ομάδα του απείλησε τους δημοσιογράφος πως δε θα έχουν καμία πρόσβαση σε ότι έχει να πει ο υποψήφιος των Δημοκρατών, τότε.

Μιλώντας στο Adam Carolla Show, είπε πω το 2008 έγινε πολύ ξεκάθαρο πως ο Μπαράκ έκανε σεξ με άνδρες και πως κάπνιζε ναρκωτικά.

Η συγκεκριμένη είδηση έγινε viral και οι εκπρόσωποι του πολιτικού δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση προς το παρών.

Τσέκαρε και αυτά: