Μπρίτνεϊ Σπίαρς

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε να απαλλαγεί από την “τυραννία” που φέρεται να έχει υποστεί από τον πατέρα της αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς κάθε,ερινά υπάρχουν έντονες ανησυχίες από τους ανθρώπους του κύκλου της για την ψυχική της υγεία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρή κρίση και δεν είναι λίγες οι πηγές που αναφέρουν πως μπορεί να απειλείται η ζωή της από τότε που σταμάτησε να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη για τη ψυχική της υγεία.

Όπως αναφέρει το γνωστό μέσο, επαγγελματίες υγείας ήταν να δώσουν το παρών στο σπίτι της την περασμένη Τρίτη – κάτι με το οποίο συμφώνησαν ο σύζυγος της και ο μάνατζερ της – αλλά κάποιος αποφάσισε να ακυρώσει την επίσκεψη και πλέον υπάρχει ανησυχία.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιδεικνύει μια ασταθή συμπεριφορά και τα ψυχικά τραύματα που κουβαλά αντιμετωπίζονται μόνο με βοήθεια σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της ενώ χρειάζεται να παρέμβει κάποιος έτσι ώστε να επανέλθει σε αυτό που ήταν πριν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δικοί της άνθρωποι συνεχίζουν την προσπάθεια αλλά εκείνη κάνει ότι θέλει και αυτό φαίνεται στο Instagram όπου αναρτά ελεύθερα ότι εκείνη θέλει να δείξει!

Η τραγουδίστρια έχε ζητήσει από όλους να την αφήσουν στην ησυχία της αλλά η ανησυχία δεν κρύβεται και οι θαυμαστές της, της ζητούν μέσω των social media να κάνει ότι μπορεί και να γίνει καλά.

Τσέκαρε και αυτά: