Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Για μια ακόμη φορά η τραγουδίστρια και είδωλο των ’90s, Μπρίτνεϊ Σπίαρς , κατάφερε να προκαλέσει ανησυχάι στους θαυμαστές της. Και η συμπεριφορά της προβληματίζει!

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια, από τότε, που “ελευθερώθηκε” από τα δεσμά του πατέρα της ο οποίος είχε την πλήρη έλεγχο για όλα όσα έκανε στη. ζωή της, έχει χάσει λίγο την μπάλα και οι αναρτήσεις της φανερώνουν πώς θέλει να κάνει όλα όσα είχε απωθημένο τόσο χρόνια!

Ωστόσο, πολλές κινήσεις της θεωρούν προβληματικές και οι θεωρίες είναι πολλά!

Αυτή τη φορά, ένας θαμώνας εστιατορίου την απαθανάτισε να επιδεικνύει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά καθώς προσπαθούσε να παραγγείλει και μιλούσε ασταμάτητα. Μετά από δυο λεπτά σηκώθηκε και έφυγε και ο σωματοφύλακας της επέστρεψε για να πληρώσει το λογαριασμό.

Το βίντεο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει το γύρο του διαδικτύου και οι θαυμαστές της ανησυχούν πολύ με αυτά που βλέπουν και ζητούν από τον σύζυγο της να κάνει κάτι για να γίνει καλά!

Η ίδια έγραψε στα social media πώς της είπαν ότι δεν μπορεί να”το κάνε” και για αυτό το έκανε, και για μια ακόμη φορά. άφησε τα πράγματα να αιωρούνται!

Τσέκαρε και αυτά: