Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο ακριβά νησιά της Ελλάδας και πολλοί celebrities είναι αυτοί που επιλέγουν να το επισκεφτούν το καλοκαίρι για να διασκεδάσουν τα πολυτελή μαγαζιά που διαθέτει και να μείνουν στις βίλες του νησιού! Ωστόσο, υπάρχει και πιο “απλός” κόσμος που επιλέγει το νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το νησί των Ανέμων επισκέφτηκε μια νεαρή τουρίστρια με τη φίλη της και μέσω TikTok αποκάλυψε τι μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν έχει χρήματα στο νησί, καθώς σύμφωνα με εκείνη όλα είναι πολύ ακριβά!

Σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος στο νησί αν δεν έχει χρήματα είναι απλά να καθίσει σε κάποιο σοκάκι, στα σκαλάκια και να παρατηρεί τους περαστικούς!

@maxoug_At least the street is cute♬ original sound – 💓

Το βίντεο της έγινε γρήγορα viral και τα σχόλια ήταν ποικίλα αφού υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι παρότρυναν τα δυο κορίτσια να φύγουν από το νησί ενώ υπήρξαν κάποιοι άλλοι οι οποίοι είπαν πως “ήθελαν και τα έπαθαν” διότι δε γίνεται να μην ξέρει κάποιος πως η Μύκονος είναι ακριβό νησί και πως λίγες τσέπες “σηκώνουν” το lifestyle του νησιού!

Εμείς, θα πούμε πως το νησί έχει μέρη τα οποία είναι οικονομικά αρκεί να κάνεις σωστό ψάξιμο!

Τσέκαρε και αυτά: