Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένα από τα ελληνικά νησιά που υποδέχεται κάθε χρόνο αγαπημένους celebrities και ανθρώπους με ιδιαίτερο fashion sense! Και για μια ακόμη χρονιά, τα σοκάκια γεμίζουν με αιθέριες υπάρξεις οι οποίες δεν έχουν καμία αίσθηση του γουστού (ας μην κοροιδευόμαστε).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ναι, το νησί των Ανέμων είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος όπου θα δεις όλες τα διάσημα brand να φοριούνται από γυναίκες και άνδρες, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν παραμένει ένα μέρος το οποίο είναι καλοκαιρινό! Τα νησιά θέλουν συγκεκριμένο outfit για να μπορέσεις να τα απολαύσεις και η πούλια μαζί με τα φτερά δεν “κολλάνε” σε κανένα σοκάκι!

Η κάμερα του Mykonos Live απαθανάτισε πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις στα λατρεμένα σοκάκια που έχουμε περπατήσει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας και το κιτς είναι η πιο light λεξούλα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Τσέκαρε το βίντεο:

Στα σοκάκια της Μυκόνου εμφανίστηκαν γυναίκες που επέλεξαν να φορέσουν outfits γεμάτα πούλιες (μα, δεν έσκασαν από τη ζέστη), φορέματα με πούπουλα, λαμέ φορέματα, ενώ ένας κύριος επέλεξε να φορέσει ένα σορτσάκι σε ασημί χρώμα το οποίο θύμιζε αλουμινόχαρτο.

Η Μύκονος για μια ακόμη χρονιά υποδέχεται κόσμο ο οποίος θέλει να φορέσει ότι του κατέβει στην κούτρα και είναι απόλυτο δικαίωμα του! Ωστόσο, δεν γίνεται να μην μείνουμε άναυδοι με τις στιλιστικές επιλογές τους!

Τσέκαρε και αυτά: