Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού είναι η “εθνική μας στιχουργός” και είναι από τα πρόσωπα που κατάφερναν να φέρουν την πρωτιά στην Ελλάδα, καθώς έγραψε το τραγούδι “My Number One” το οποίο τραγούδησε η ‘Ελενα Παπαρίζου στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια έχει γράψει ανυπέρβλητα κομμάτια τα οποία έχουμε τραγουδήσει σε πολλές φάσεις της ζωής μας! Και έκανε μια αποκάλυψη την οποία δεν περιμέναμε!

Μιλώντας στο περιοδικό “Antivirus” και τον Βασίλη Θανόπουλο αποκάλυψε πως υπαρχει ένα πολύ γνωστό κομμάτι το οποίο έγραψε για έναν γκέι έρωτα!

“Έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το Μαρτύριο μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά”. 

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στα 19 της ερωτεύτηκε έναν άνδρα με τον οποίο έκανε σχέση και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα της αποκάλυψε πως εκείνος ερωτεύτηκε έναν άνδρα:

“Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ και έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο -εγώ φουλ ερωτευμένη- όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται.

Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα”.

Τσέκαρε και αυτά: