Natalie Portman

Όπως αρκετός κόσμος, έτσι και η Natalie Portman έχει περάσει από δραματική σχέση, ωστόσο είχε την ατυχία να τη μοιραστεί με όλον τον κόσμο, λόγω της φήμης της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Natalie Portman και ο χορευτής Benjamin Millepeid, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Black Swan” (“Μαύρος Κύκνος”) του 2009, καθώς ο Millepeid ήταν ο χορογράφος της ταινίας.

Μετά από έναν χρόνο που βρίσκονταν σε σχέση, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε, ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει πως:

“Πάντα προστάτευα και κρατούσα την προσωπική μου ζωή ιδιωτική. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα πω ότι είμαι απερίγραπτα ευτυχισμένη και νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την εμπειρία”.

Έπειτα από έναν χρόνο από την ανακοίνωση της Natalie Portman και του Benjamin Millepeid, έφερε στον κόσμο τον γιο τους Aleph, και μετά από έναν χρόνο παντρεύτηκαν.

Οι δύο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μέσω μίας εβραϊκής τελετής στο Big Sur της Καλιφόρνιας.

Μετά από 4 χρόνια, το 2016, έκαναν μία ανακοίνωση που αφορούσε στην εγκυμοσύνη της Natalie Portman στην κόρη της Amalia, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.

Την ώρα που όλα φαίνονται “ρόδινα” για το ζευγάρι, “έσκασε” σαν βόμβα ότι ο σύζυγός της, όχι μόνο την απάτησε, αλλά διατηρούσε παράλληλο δεσμό με την ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής, Camille Étienne, σύμφωνα με το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Voici.

Αφού έγινε γνωστή η απάτη, ο 46χρονος, ο οποίος είναι επικεφαλής χορευτής της Όπερας του Παρισιού, έκανε μία τοποθέτηση για το ζήτημα.

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε στο “People” ότι:

“Πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρέσει η σύζυγός του και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη”.

Μετά από αυτό το σκηνικό, η Natalie Portman και ο Benjamin Millepeid αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστές πορείες, ενώ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε να μην μεταφερθεί ο πόνος του ζευγαριού στα παιδιά τους.

Τσέκαρε και αυτά:

Joe Jonas: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη Sophie Turner

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η σχέση και ο χωρισμός με την Ζέτα Μακρυπούλια