Νέες ταινίες

Πολλές είναι οι νέες ταινίες που αναμένουμε και μια από αυτές είναι το “Hocus Pocus 3” το οποίο επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Walt Disney.

Ο Σον Μπέιλι, ανακοίνωσε πως μια τρίτη ταινία που αφορά στις τρεις μάγισσες του Σάλεμ είναι στα αρχικά στάδια της παραγωγής και όπως δήλωσε στους New York Times θα δούμε ένα τρίτο project το οποίο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το “Ηοcus Pocus 2” είχε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε και οι Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι πήραν ξανά τα σκουπόξυλα τους και επανέλαβαν τον ρόλο των διψασμένων για νιότη μαγισσών που ήθελαν να ρουφύξουν την αθωότητα όλων των παιιδιών στο Σάλεμ.

Νέες ταινίες – Η δεύτερη ταινία είχε κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και έγινε η δημοφιλέστερη στη πλατφόρμα του Disney+.

Στην τρίτη ταινία αναμένεται να δούμε και κάποια πρόσωπα τα οποία έπαιξαν στην πρώτη ταινία και ίσως φέρουν μια μεγάλη ανατροπή!

Οι τρεις ηθοποιοί που υποδύονται τις μάγισσες αποφάσισαν να πουν το μεγάλο “ναι” στην παραγωγή καθώς είναι μια ιστορία που αγάπησαν πολύ και θα έχει μεγάλο ενδιάφερον και τρίτη ταινία!

Τσέκαρε και αυτά: