Netflix

Ένα νέο ριάλιτι έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix τον Αύγουστο και όσοι είναι λάτρεις των ζόμπι, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τις εικόνες που θα αντικρίσουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μετά από τη σειρά “Walking Dead”, ο κόσμος φάνηκε να δείχνει μια σχετική εκτίμηση στα ζόμπι και οι άνθρωποι στη γνωστή live-streaming πλατφόρμα αποφάσισαν πως έφτασε η στιγμή να δούμε ένα ριάλιτι όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα ζόμπι και κόσμος ο οποίος θα παθαίνει σοκ μόλις τα αντικρίζει!

Στο ριάλιτι θα δούμε το ξέσπασμα ενός ιού στη Σεούλ και διάφοροι παίκτες θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν από το Zombieverse. Ηθοποιοί θα είναι ντυμένοι ζόμπι και θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν ακόμη μεγαλύτερο στρατό για να καταλάβουν την πόλη.

Στη σύνοψη του νέου ριάλιτι αναφέρει:

“Στη Σεούλ, όπου ένας ιός ζόμπι σκορπά τον πανικό, ποιος θα νικήσει τους απέθαντους και θα καταφέρει να βγει ζωντανός μέσα από δύσκολες αποστολές;”

To νέο ριάλιτι του Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου και όπως βλέπουμε στο trailer θα έχει ενδιαφέρον αφού οι παίκτες φαίνονται αρκετά τρομαγμένοι και μας δείχνουν τι θα έκαναν αν όντως τα ζόμπι εμφανίζονταν μπροστά τους!

Τσέκαρε και αυτά: