Netflix

Υπάρχουν μέρες που το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ανοίξεις το Netflix και να δεις μία καλή ταινία στον καναπέ σου, ωστόσο λόγω της ποικιλίας, είναι λίγο χαοτικό.

Μία από τις ταινίες- “διαμάντια”, που μπορεί να δει κανείς στο ελληνικό Netflix είναι το “Marriage Story”, το οποίο μάλιστα έχει λάβει βραβεία και υποψηφιότητες.

Ο χωρισμός είναι συνήθως μία επώδυνη κατάσταση που περνούν δύο άνθρωποι για πολλούς και διάφορους λόγους, και αυτή η ταινία αποτυπώνει πώς είναι να φεύγεις από μία τοξική σχέση.

Η πλοκή της ταινίας, αφορά ένα ζευγάρι, έναν σκηνοθέτη θεάτρου και μία ηθοποιό, το οποίο υποδύονται  οι Σκάρλετ Τζοχάνσον και Άνταμ Ντράιβερ, που παίρνει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του.

Και εκεί που λες πως ο χωρισμός θα είναι ήρεμος, φιλικός και πολιτισμένος, σαν να άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και να απελευθερώθηκαν όλες οι κακουχίες για τους δυό τους.

Μάλιστα, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Άνταμ Ντράιβερ διεκδικούν την κηδεμονία του παιδιού τους στην ταινία, γεγονός που δυσκολεύει όλη την κατάσταση.

Η ταινία που έχει μπει στο Netflix, ήταν υποψήφια σε έξι κατηγορίες για Όσκαρ, μεταξύ αυτών το Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και Ά΄ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου.

Σημειώνεται ότι η η Λόρα Ντερν, κέρδισε Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Καλύτερου Ρόλου.

Τσέκαρε και αυτό:

TikTok: Ο περιορισμός που θα λάβουν οι χρήστες κάτω των 18 ετών

Σοφία Ρίτσι: Το μυστικό για το τέλειο Slicked-Back Bun