Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος μπορεί όλοι να νομίζουν πως έχει ξεκινήσει “τώρα” την καριέρα του στο τραγούδι, αλλά έχει κάνει πολλά πράγματα στο παρελθόν τα οποία ίσως κάποιοι δεν τα θυμούνται πολύ καλά! Είναι ωραίο αγόρι, θέλει να απασχολεί με τη δουλειά του και όχι με τα προσωπικά του και πολλά είναι τα κορίτσια που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν καλύτερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που πάντα απασχολούν τον κόσμο καθώς έχει πολύ τραγούδια που ακούγονται στα κλαμπ και θέλει να μιλά μέσω της δουλειάς του!

Νικηφόρος – Βιογραφικό, Instagram, η Δήμητρα Κατσαφάδου, το πραγματικό όνομα και το X-Factor

Ο 34χρονος τραγουδιστής έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 24 Μαΐου το 1988 και είναι Δίδυμος στο ζώδιο. Από μικρή ηλικία αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική και πέρασε τα παιδικά του στην Πρέβεζα και τη Ρόδο.

Από μικρός είχε αποφασίσει να κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας και παράλληλα έχει κάνει μαθήματα σολφεζ και αρμονίας. Όταν ήταν 15 ετών έκανε το πρώτο του συγκρότημα που ονομάστηκε “Dreamers” και είχαν κερδίσει το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι.

Σπούδασε στην Πάτρα στο τμήμα Φυσικής και έκανε εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της πόλης.

Το 2009 αποφάσισε να συμμετάσχει στο X-Factor και είχε κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό με τη φωνή του και την παρουσία του.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ήταν το “Υποσχέσου” και από τότε έχει καταφέρει να κάνει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες.

Το επώνυμο του είναι Μπιθούκλας.

Η προσωπική ζωή και η Δήμητρα Κατσαφάδου

Ο Νικηφόρος είναι ένα από τα αγόρια της ελληνικής showbiz που αρέσει πολύ γιατί είνα μυστήριος και δεν έχει απασχολήσει πολύ με τα ερωτικά του. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, είχε γίνε γνωστό πως έχει έρθει κοντά με τη Δήμητρα Κατσαφάδου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και επιλέγουν πολύ συχνά να βγουν μαζί καθώς υπάρχει φιλική αγάπη μεταξύ τους!

Το Instagram

O Νικηφόρος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος ασχολείται ενεργά με τα Social media και στο Instagram του μετρά 84Κ followers!

Οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές του κάνουν πολύ συχνά likes και εκείνος μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα του!

Tσέκαρε και αυτά: