Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να μπει στο Survivor All Star και να φτάσει μέχρι και τον τελικό, όπου τελικά το έπαθλο σήκωσε ο Σάκης Κατσούλης! Ωστόσο, είχε πολλούς υποστηρικτές που ακόμη πιστεύουν πως θα έπρεπε να πάρει την κούπα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπορεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι και να έχουν επιστρέψει τα πράγματα στην κανονικότητα τους για τους παίκτες που συμμετείχαν, όμως κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται! Όπως είναι οι φιλίες που δημιουργήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης που έγινε στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία με τον νικητή του Survivor 2022 και συμπαίκτη του στο Survivor All Star, Στάθη Σχίζα! Και χάρισαν μια μοναδική φωτογραφία για όλους τους followers μέσω του λογαριασμού που διαθέτει ο γαλανομάτης επιχειρηματίας στο Instagram!

Τα δυο πολύ ωραία αγόρια ποζάρουν στο μαγαζί του Νίκου Μπάρτζη, καθώς τον επισκέφτηκε ο φίλος του για να διασκεδάσουν και να πιουν τα ποτάκια τους αφού είναι ελεύθεροι και ωραίοι!

Oι δυο φίλοι είχαν κάνει και διακοπές μαζί πριν από λίγο καιρό όπου πήγαν στη Μύκονο και όπως είδαμε στα social media πέρασαν μοναδικά!

 

Tσέκαρε και αυτά: