Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει δεχτεί επίθεση στο Survivor All Star και είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει πει τις δικές του αλήθειες και έχει κάνει αποκαλύψεις για συμπαίκτες του, που τους έχουν κοστίσει μέχρι και αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο συμβούλιο της Δευτέρας 17/4 είδαμε μια νέα κόντρα να ξεκινά στο παιχνίδι και πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Μπάρτζης δεν έχουν φιλικές σχέσεις. Στο συμβούλιο ακούστηκε για μια ακόμη φορά το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου και η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί μέσω του Instagram για όσα ειπώθηκαν ενώ στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη!

“Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ. Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης(για το θέμα Στάθης-Μαρτίκας) και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα”, έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πρόσωπο που θα δούμε να απομονώνεται στο παιχνίδι και θα ακουστούν πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: