Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες του Survivor All Star και όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι έχουν κάτι να πουν για εκείνον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε τι έγινε με τον Μπάρτζη καθώς έκαναν παρέα στις αρχές και έπειτα απομακρύνθηκαν.

“Ο Νίκος δεν είναι κακό παιδί. Απορώ πως δεν μου τον χρέωσαν κιόλας! Όταν μας χώρισαν στις ομάδες, πήγα στην Μπλε και στην αρχή ήταν περίεργος. Μετά καθόταν με τον Ασημακόπουλο και τον Μάριο και απομακρυνόταν. Όταν πήγα εκεί δεν με πλησίασε ποτέ και δεν μου είπε κάτι. Τον είδα στις μαύρες του και δεν ασχολήθηκα. Μετά είδα κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν και του είπα πως πρέπει να λέει κάποια πράγματα διαφορετικά. Πολλές φορές προσπαθούσαν να τον βγάλουν πως είναι ο χειρότερος. Πολλές φορές τον κοιτούσα στο συμβούλιο και του έλεγα πως δε χρειάζεται να ασχοληθεί. Όταν πήγα στους Μπλε δεν είδα την αποδοχή που θα ήθελα. Για κάποιον λόγο μου την έλεγε”. 

Ο Νίκος Μπάρτζης πάντως ήθελε να την έχει στην ομάδα όταν είχε στηθεί το πρωταπριλιάτικο αστείο!

Η Σταυρούλα απάντησε και σε όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας:

“Δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμασταν δύο εβδομάδες στην ίδια ομάδα και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Στήριζα κάθε συμπαίκτη μου, δεν ξέρω γιατί πήγε να δημιουργηθεί αυτή η ιστορία. Εγώ ένα πρωί γύριζα από την τουαλέτα και μάλλον και εκείνος το ίδιο και ξαφνικά μετά μαθαίνω από μια συμπαίκτριά μου ότι η Μελίνα πήγε και είπε ότι μας είδε να γυρίζουμε μαζί από την τουαλέτα. Για όλα αυτά που λένε υπάρχει κάποιο αποδεικτικό; Το ότι μιλάμε δεν σημαίνει ότι έχουμε κάτι. Με τον Κωνσταντίνο συναντήθηκα εχθές, όλα καλά δεν υπάρχει κάτι”. 

Tσέκαρε και αυτά: