Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης και υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος τον στηρίζει και θέλει να τον δει νικητή του Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και όταν ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη της είχε να πει αρκετά πράγματα για εκείνον.

“Νομίζω ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή τον συμπαθείς ή τον μισείς. Αυτό το συζητούσαμε και μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας, και πολύ ωμός. Δεν πολυσκέφτεται πως θα πει κάποια πράγματα. Για αυτό θεωρώ πως μπορεί να έχει αντιπάλους. Ο Νίκος το πίστευε ότι θα φτάσει στον τελικό”. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας από τη δική του πλευρά είπε πως τον ενοχλεί πολύ το γεγονός πως ο Μπάρτζης είχε ένα μοναδικό σκοπό και πως με κάθε τρόπο – έχει, δεν έχει ικανότητες – προσπάθησε να φτάσει στο τέλος. Αυτό είναι κάτι το οποίο έρχεται ενάντια με τη δική του λογική και δεν του αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά.

Η Σταυρούλα σχολίασε και τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας πως αγωνιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης και πως μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι θα έπρεπε να κερδίσει!

Τσέκαρε και αυτά: