Νότης Σφακιανάκης

Ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες είναι ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος έχει τραγουδήσει “ύμνους” οι οποίοι ακούγονται μέχρι και σήμερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης με τις πολύ ιδιαίτερες απόψεις έχει “εξαφανιστεί” από τις αθηναϊκές πίστες τα τελευταία χρόνια και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να επιστρέψει σύντομα καθώς έχει επιλέξει μια διαφορετική ζωή! Πολλά ακούγονται αλλά τα περισσότερα είναι στο πλαίσιο των φημών και ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Ο Σάκης Πιλάτος, παλιός συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αποκάλυψε πως ο καλλιτέχνης έχει χωρίσει με την Κίλι Σφακιανάκη, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1991.

“Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν”. 

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να μη κάνει δημόσιες εμφανίσεις! Ωστόσο, ο κόσμος που τον αγαπά, ελπίζει πως κάποια στιγμή θα τον δει ξανά!

Τσέκαρε και αυτά: