Ντορέλα Γκέκα

Η Ντορέλα Γκέκα βρίσκεται πλέον μέσα στο σπίτι του GNTM και ήδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της ζωής της.

Την πρώτη ημέρα βέβαια που μπήκε στο reality μόδας, ξεκίνησαν τα δύσκολα, αφού άρχισε το make over και ήδη άλλαξε εμφάνιση κατά 100%.

Η Ντορέλα Γκέκα είναι μόλις 18 ετών και φέτος το καλοκαίρι τελείωσε το σχολείο της στην Κρήτη. Εκεί άλλωστε μένει μαζί με τους γονείς και συγκεκριμένα στα Μάλια της Κρήτης, αλλά η καταγωγή της είναι αλβανική.

Ωστόσο, το νεαρό κορίτσι έπρεπε να σπουδάσει, αλλά αποφάσισε για λίγο να αναβάλει τα σχέδια της αυτά και να μπει στο GNTM. Είχε σκοπό και όνειρο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας και να ασχοληθεί με την εγκληματολογία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η ίδια παρά το γεγονός οτι είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα, αλλά ούτε και με το modeling.

Ο στόχος της μέσα από το GNTM είναι να εκπαιδευτεί στο Modeling και μάλιστα από τους καλύτερους, εννοώντας τους τρεις κριτές, αλλά και τους coach.

H Ντορέλα Γκέκα για τους φίλους είναι απλά η Ντορ και παρά το γεγονός ότι ανάβει γρήγορα, δηλαδή νευριάζει εύκολα, η ίδια δηλώνει γλυκούλα, ευαίσθηση και γελαστή.

Το motto της είναι να πιστεύει ο καθένας στον εαυτό του και έτσι κινείται!

Τσέκαρε κι αυτό:

Μείωση άγχους : Ο τρόπος για να ηρεμήσεις